Catharina Short Sundberg, Leadership Development & Growth Specialist

Frigör potential & främja tillväxten

Ge dig och ditt team möjligheten att uppnå hållbar framgång genom personlig utveckling, teamwork och en högpresterande kultur.

Catharina Short Sundberg, Leadership Development & Growth Specialist
Holga

Framgångsrik
företagskultur

Som din coach och mentor, har jag nedan sammanställt några av de olika program vi kan genomföra tillsammans för att skapa en högpresterande kultur, en stabil grund för en organisation där framgång blir en naturlig följd.
Catharina Short Sundberg, Holga

Självledarskap

Vi behöver alla utvecklas som individer för att stärka oss själva och våra relationer. Det här programmet består av individuella samtal och/eller samtal i grupp där verktyg för självreflektin och utveckling kommer att ges. Vanligtvis 1-4 dagar.

Catharina Short Sundberg, Holga

Bygg framgångsrika team

Många av oss vill att varje team ska vara självgående utan “gnissel” för att på sätt använda hela sin kollektiva potential. Många teorier för teamutveckling är vedertagna och välkända (såsom Susan Wheelans modell för grupputveckling the Integrated Model of Group Development, IMGD). Men hur gör man och hur lång tid tar det? Varje grupp eller team är unikt men det finns sätt vi kan använda oss av för att nå tid vi önskar. Det här är en grupprocess mer än ett program och som görs över tid.

Catharina Short Sundberg, Holga

Framtidssäkra relationer

Organsiationer består ju som bekant av människor. Genom att lära oss mer om oss själva och hur vi kan läsa av andra, finns det verktyg för kommunikationer som hjälper oss framåt. Det här programmet görs med fördel i grupp där övningar ingår, 1 dag.

Catharina Short Sundberg, Holga

Vi är i konflikt!

Att det ibland skaver i relationer på en arbetsplats är något vi alla har varit med om. Ibland löser de sig utan någon större inverkan på kreativitet eller produktivitet, men emellanåt kan de sätta sådana käppar i hjulen att det är svårt att arbeta framåt. Då kan det varka bra med någon utomstående som kan hjälpa er att ut ur konflikten. Här arbetar vi såväl med individer som med gruppen.

Kontakta mig

För ett förutsättningslöst samtal eller möte.

Holga

Referenser

Några röster

“Catharina är en fantastisk coach med stort engagemang för sina klienter. Hon är lyhörd, trygg och varm. Våra sessioner har varit väldigt betydelsefulla för mig och jag ger henne mina varmaste rekommendationer. “

Linda

“Vi vill tacka för en väl genomförd kick-off för vårt företag MinMun. Jag och min personal fick en bra och givande start på hösten. Vi gick hem med fördjupad kunskap om oss själva och en gemensam vision om vårt företag. Vi lärde oss mycket om varandra och om hur betydelsefull varje länk i kedjan är. Hela personalen kom hem med en känsla av gemenskap och glädje och ser nu fram emot att fortsätta utveckla företaget. Stort tack för detta! “

Elisabeth Björkman, VD, Min Mun AB

”Att lära sig hur man tydligare kan kommunicera för att stärka sig själv och sina sina relationer, både hemma och på jobbet, var fantastisk givande. Catharina inspirerade oss genom att föreläsa om ämnet utifrån NVC – Non Violent Communication – och därefter gavs vi utrymme att tillsammans öva på hur det kan gå till. Det här är någonting som man kan öva på resten av livet och för oss på Presskontakterna upplever vi alla att vi har en större förståelse för oss själva och för varandra, vilket vi också kan ge uttryck för. Jag kan varmt rekommendera en dag tillsammans med Catharina för att lära sig mer om empatisk kommunikation.”

Lotta de Champs, VD, Presskontakterna
Holga
Catharina Short Sundberg

Om mig

Catharina Short Sundberg

Jag påbörjade min entreprenörsresa i ung ålder och var med och grundade ett företag som snabbt växte och blev ledande i sin bransch. Det var en tid präglad av snabb tillväxt, branta inlärningskurvor och stunder av både triumfer och utmaningar och som gav ovärderliga insikter om vad som driver framgång. Samtidigt gav det en ödmjuk syn på vad vi, som ledare och partners, kunde ha gjort för att tänja på gränserna ännu mer. Den här tiden är fortfarande en ständig källa till reflektion och inspiration…

Holga

För klienter

- login krävs

Är du klient hos mig eller har varit den senaste tiden, kan du logga in på den här sidan där du får tillgång till några verktyg.

Just nu kan du använda dig av övningar med ord för känslor och behov som du kan använda för dig själv eller tillsammans med en partner eller i grupp/team. De finns åtkomliga på både dator och i telefon. Instruktioner om hur kan använda dem finns med.