Om Catharina
Short Sundberg

Ledarskap- och Samtalscoach | Mentor | Guide

Mitt syfte med våra möten är att du ska inspireras till att utveckla din personliga och professionella potential. Det kan exempelvis handla om ökad balans i tillvaron, stärka dina relationer, konflikthantering, utveckla din kommunikationskompetens, stärka din självkänsla, självförtroende eller förbättra ditt ledarskap.

 

Holga

Jag påbörjade min entreprenörsresa i ung ålder och var med och grundade ett företag som snabbt växte och blev ledande i sin bransch. En tid präglad av snabb tillväxt, branta inlärningskurvor och stunder av både triumfer och utmaningar.

Som ung chef och ledare fick jag många erfarenheter och förståelse för ledarskap och organisationsutveckling som jag idag har stor glädje av i min roll som coach.

Hur vi människor fungerar, kommunicerar, beter oss och relaterar till varandra har alltid fascinerat mig. På samma sätt har innovation och entreprenörskap varit en stark drivkraft.

Jag är diplomerad Samtalscoach, Par- och Relationscoach samt Organisationskonsult med psykosyntes som bas. Jag är även ackrediterad coach (ACC) av ICF , International Coach Federation, vilket innebär att jag arbetar utifrån förbundets etiska riktlinjer och kärnkompetenser.

Catharina Short Sundberg, Holga