Holga - Tillväxt på riktigt

Samtalscoach och Ledarskapsmentor

Jag heter Catharina Short Sundberg.
Som din samtalscoach och guide är det min uppgift är att se till att du hittar din väg framåt i såväl privatlivet som professionellt i ditt yrkesliv

Varmt välkommen!

Holga

Samtalscoach
för dina mål & visioner

Som din samtalscoach är vill jag guida dig att komma vidare i ditt liv, såväl i privat- som i yrkeslivet, Det kan handla om att utveckla ditt välmående, dina relationer eller att arbeta mot dina mål och visioner. Jag tar även emot par som behöver hjälp med att uveckla sina relationer. Jag brukar lägga upp det på följande sätt:

Vi ses på ett kort möte via Zoom (10-15 minuter cirka) för att du ska få en känsla för vem jag är, hur jag brukar arbeta, vilka förväntningar du har och lite kring det praktiska. Detta är då ett möte (och inte coachning) och kostar inte något.

Utifrån det mötet bokar vi ett första coachning tillfälle och det är brukligt att man avsätter lite längre tid för det första tillfället (90 min). Därefter är det att rekommendera att vi ses åtminstone 4 gånger till den närmaste tiden, cirka en gång varannan vecka à 50 minuter per tillfälle.

Eftersom coachning är en målstyrd process brukar man säga att min 5 gånger behövs för att uppleva att en utveckling sker.

Förutsatt att du bor i Stockholm så brukar ta emot mina klienter på Luntmakargatan 52, Stockholm (CoachHuset). Annars går även bra digitalt även om jag skulle rekommendera att vi ses i ett fysiskt möte, i alla fall till den första sessionen.

Har du några fler frågor är du mer än välkommen att höra av dig.
I annat fall är du också mer än välkommen att boka ett Zoom möte med mig.

Kontakta mig gärna!

Holga
Catharina Short Sundberg

Om mig

Catharina Short Sundberg

Jag påbörjade min entreprenörsresa i ung ålder och var med och grundade ett företag som snabbt växte och blev ledande i sin bransch. Det var en tid präglad av snabb tillväxt, branta inlärningskurvor och stunder av både triumfer och utmaningar och som gav ovärderliga insikter om vad som driver framgång. Samtidigt gav det en ödmjuk syn på vad vi, som ledare och partners, kunde ha gjort för att tänja på gränserna ännu mer. Den här tiden är fortfarande en ständig källa till reflektion och inspiration…

Holga

Referenser

Några röster

“Catharina är en fantastisk coach med stort engagemang för sina klienter. Hon är lyhörd, trygg och varm. Våra sessioner har varit väldigt betydelsefulla för mig och jag ger henne mina varmaste rekommendationer. “

Linda
“Att jobba med balans i livet och därmed skapa förändring i såväl arbetsliv som privatliv är viktigt för mig. Jag tycker Catharina ger mig bra verktyg och strategier att applicera i vardagen för att jobba med dessa delar. Hon lyssnar, ställer rätt frågor, ger de teoretiska förklaringsmodellerna och har verktyg som behövs för att komma framåt.“

Sofia

”När jag stod vid ett vägskäl i livet sökte jag hjälp av Catharina. Med varsam och proffsig guidning hjälpte hon mig att själv hitta vägen framåt. Hon utstrålar ett lugn som är smittande. Hon bjuder in till att betrakta, utforska och ifrågasätta de egna tankarna och känslorna, utan att värdera eller styra åt något håll. Hon visar att hon lyssnar genom bekräftelse och återkoppling från föregående samtal. Hon ger inga svar men ändå kände jag som att allt klarnade lite mer efter varje möte. Jag kan varmt rekommendera Catharina som coach, och skulle inte tveka att vända mig till henne igen om behovet skulle uppstå.”

Josefine
Holga

För klienter

- login krävs

Är du klient hos mig eller har varit den senaste tiden, kan du logga in på den här sidan där du får tillgång till några verktyg.

Just nu kan du använda dig av övningar med ord för känslor och behov som du kan använda för dig själv eller tillsammans med en partner eller i grupp/team. De finns åtkomliga på både dator och i telefon. Instruktioner om hur kan använda dem finns med.